DKHEGN.DK BRUGER COOKIES FOR AT FORBEDRE DIN OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. DU ACCEPTERER BRUGEN AF COOKIES VED AT SURFE VIDERE PÅ HJEMMESIDEN         [ MERE INFORMATION ]

Cart empty

Privatlivspolitik

I den følgende erklæring vil vi forklare hvilke personlige og brugerrelaterede data vi indsamler fra dig, og med hvilket formål vi opbevarer og bruger dem. Databeskyttelse har høj prioritet hos DKhegn A/S. En omhyggelig og ansvarlig håndtering af dine data er derfor helt naturlig for os.

VI TAGER DIN DATABESKYTTELSE ALVORLIGT

Vores vigtigste sikkerhedsopgave er at passe godt på dine data. Hos DKhegn A/S gennemfører vi tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod modifikation, utilsigtet tab, utilsigtet eller uautoriseret destruktion eller enhver anden form for uautoriseret behandling. For at beskytte den data, du lagrer på vores servere, overvåger vi jævnligt vores system for mulige sårbarheder og angreb og gennemfører alle nødvendige sikkerhedsopdateringer.

KONTAKTOPLYSNINGER PÅ DEN DATAANSVARLIGE

DK.Hegn A/S
Salbjergvej 39-41
4622 Havdrup
CVR-nr.: 27732313
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: ( +45 ) 27 29 74 77
Website: www.dkhegn.dk

1. PERSONLIGE DATA

Vi registrerer almindelige persondata om kunden. Det er oplysninger om :

•    Personnavn
•    Adresse
•    Telefonnummer
•    E-mail adresse
•    Oplysninger om, hvad du har bestilt hos DKhegn A/S

Så snart du fortager bestilling(er) af varer, gemmer vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse i en elektronisk kundedatabase, som kun er tilgængelig for DKhegn A/S’ medarbejdere. Før vi tager imod dine personlige oplysninger, søger vi dit udtrykkelige samtykke og sikrer, at du ved præcis, hvilke oplysninger der gemmes.

Som kunde hos DKhegn A/S har du ret til at tilbagekalde din tilmelding til enhver tid. Du har også ret til at se hvilke personlige oplysninger om dig vi har gemt. Disse rettigheder betragtes som en del af GDPR. For yderligere information, send os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2. OPLYSNINGER VI INDSAMLER

Formålet med indsamlingen af oplysninger er at kunne behandle ordrevarer og levering, samt opfylde bogføringslovens krav. Endvidere er formålet at kunne rådgive dig og tilpasse vores kommunikation og samarbejde.

Vi indsamler data om dig :

•    Når du fortager bestilling(er) af varer ( via tilføjelse til indkøbskurv, bestilling og afslutning af køb )
•    Når du kontakter DKhegn A/S via formularer på sitet
•    Når du browser vores websted
•    Når du sender e-mail til vores kundeservice
•    Når du kontakter vores kundeservice, enten om en ordre eller af enhver anden årsag

Personoplysninger, der indsamles af DKhegn A/S, anvendes som udgangspunkt kun internt og bliver hverken delt eller videregivet til tredjeparter, medmindre vi er forpligtet til at videregive oplysninger for at overholde dansk lovgivning, eller vi bliver pålagt at gøre dette ved dom.

3. SAMTYKKE

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik.

Vi indhenter dit samtykke inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, med undtagelse af situationer, hvor vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

4. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER ?

Vi gemmer personoplysninger i op til 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, hvorefter oplysningerne slettes.

5. SIKKERHED

For at sikre dine personoplysninger og din ret til databeskyttelse har vi etableret en række tekniske, fysiske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. DKhegn A/S har vedtaget interne retningslinjer for, hvordan virksomheden og vores medarbejdere skal behandle personoplysninger, og vi sikrer os, at vores medarbejdere kun har adgang til de personoplysninger, som er nødvendige, for at de kan udføre deres arbejde.

6. ANVENDELSESDATA

Anvendelsesdata er data der indsamles når du besøger vores hjemmeside. Når kunder besøger dkhegn.dk, registrerer vi hvordan vores kunder navigerer på vores webside, herunder hvordan vores kunder kom til vores webshop, hvilke af vores sider der besøges og hvor ofte. Vi gemmer også hvilke varer kunder har købt hos os. Det gør vi for at kunne forstå vores kunders adfærd, så vi kan forbedre og optimere vores hjemmesides funktioner og udvalg, til glæde for alle vores kunder.

7. COOKIES

DKhegn.dk anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Ved at benytte denne hjemmeside, dkhegn.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.

7.1 HVAD ER COOKIES ?

En cookie er en lille tekstfil, som hjemmesiden du besøger anmoder om at få lov til at gemme på din computer, samt også på din tablet eller smartphone, og som gør det muligt at identificere dig som bruger på en hjemmeside. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv ( på brugerens computer, tablet eller smartphone ). På den måde kan brugeren genkendes på hjemmesiden ved næste besøg. Cookies bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

7.2 HVILKE TYPER AF COOKIES BENYTTER VI OS AF OG TIL HVILKE FORMÅL ?

Der findes to forskellige typer af cookies. Den ene type kaldes "session cookies" - de holder styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på netbutikken. "Session cookies" gemmes ikke på din computer, men forsvinder, når du lukker browseren. Den anden type cookie kaldes "permanent cookie", og den gemmes som en tekstfil på din computer i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til, at webserver kan genkende din computer næste gang, du logger ind på vores website.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Via vores cookies gemmes blandt andet også information om, hvilke sider på vores hjemmeside du har besøgt. DKhegn.dk benytter Google Analytics, som er et webbaseret analyseværktøj, som stilles til rådighed af Google Inc. DKhegn.dk benytter aktuel information til at evaluere besøgendes brug af hjemmesiden, til at udfærdige rapporter om brug af hjemmesiden og til tjenester i tilslutning til hjemmesideaktiviteter.

7.3 KAN BRUGEREN DEAKTIVERE COOKIES ?

Du kan deaktivere cookies i indstillingerne for din browser. Det bemærkes dog, at noget funktionalitet kan forringes, hvis du deaktiverer brugen af cookies.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer,  hvordan - afhænger af din browser.

Mere info om hvordan du deaktiverer cookies, kan du finde på vores Cookiepolitik.

8. DIT SAMTYKKE TIL VORES BRUG AF COOKIES

Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: dkhegn.dk

I tilfælde af at du ikke accepterer vores brug af cookies, vil funktionerne på vores hjemmeside ikke fungere fuldt ud, da vi benytter cookies til at håndtere indholdet i din varekurv. Du vil dog stadig kunne se dig omkring i vores webshop. Hvis browser på din computer er indstillet til at forbyde brug af cookies, kan du i stedet bestille via vores telefon eller e-mail.

9. WEBSTATISTIK OG MARKETING

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, eksempelvis til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Denne information giver en bedre indsigt i brugermønstre, og bruges til at forbedre de sider, som viser sig svære at navigere rundt i. Informationen bruges også til at optimere design og brugervenlighed.

9.1 GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics er en tjeneste hos Google Inc. som giver professionel og kompleks webanalyse og statistik. Læs mere om Google Analytics.

9.2 GOOGLE ADWORDS

Google AdWords er et annonceringssystem fra Google Inc. DKhegn A/S bruger Google AdWords til at annoncere produkter og tjeneste i Google. Læs mere om Google AdWords.

9.3 TRUSTPILOT

DKhegn A/S samarbejder med Trustpilot for at hjælpe folk til bedre købsoplevelser. Læs mere hos Trustpilot.

10. SAMARBEJDSOMRÅDE

Vi forbeholder os ret til at kontakte dig via e-mail eller telefon i forbindelse med administration af din konto hos os. Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificérbare oplysninger med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte os selv og vores brugere.

11. MEDDELELSE OM ÆNDRINGER

Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside: dkhegn.dk.

12. DINE RETTIGHEDER

Såfremt du ønsker at gøre brug af nedenstående rettigheder, skal du kontakte os gennem de kontaktoplysninger som er oplistet øverst i privatlivspolitikken.

Vi behandler og besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og senest en måned efter at vi har modtaget din henvendelse.

12.1 DU HAR RET TIL AT FÅ ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, hvad vi anvender dem til, samt info om hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger.

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

12.2 DU HAR RET TIL AT FÅ SLETTET DINE PERSONOPLYSNINGER

Hvis du mener at de oplysninger som DKhegn A/S behandler om dig er forkerte eller fejlagtige, har du ret til at få disse rettet eller slettet.

Såfremt vi er enige med dig i at de oplysninger som vi behandler er forkerte eller indeholder fejl, sletter eller retter vi dem snarest muligt.

Sletning eller rettelse af personlige oplysninger vil dog ikke ske såfremt DKhegn A/S er retlig forpligtet til at opbevare alle eller dele af dine persondata, eller det er nødvendigt at opbevare disse persondata for at et retskrav kan fastlægges eller forsvares. I så fald vil DKhegn A/S kun opbevare de oplysninger, som vi er retlig forpligtet eller berettiget til, og vil slette øvrige persondata om dig.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine personoplysninger. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

12.3 DU HAR RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD VORES BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine personoplysninger. Under stillingtagen til din indsigelse begrænser vi den databehandling, som indsigelsen vedrører.

Du har ret til at modtage de personoplysninger, du har stillet til rådighed for os. Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, giver vi dig svar på din henvendelse hurtigst muligt og normalvis senest en måned efter vi har modtaget din henvendelse.

12.4 TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til DKhegn A/S behandling af dine persondata helt eller delvist tilbage.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, vil DKhegn A/S ophøre med at behandle de persondata som du har tilbagekaldt dit samtykke til, medmindre DKhegn A/S er retligt forpligtet eller berettiget til at opbevare alle eller dele af dine persondata. I så fald vil DKhegn A/S kun opbevare de oplysninger som DKhegn A/S er retlig forpligtet til, og vil slette øvrige persondata om dig.

Tilbagekalder du dit samtykke til behandling af de data der er nødvendige for brugen af DKhegn A/S, kan vi være nødsaget til at slette samtlige af dine data, idet din profil ikke vil fungere uden den nødvendige data.

13. REVIDERINGER AF PRIVATLIVSPOLITIKKEN

Vi optimerer og opdaterer løbende vores privatlivspolitik.

Vi har ret til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores side : www.dkhegn.dk/privatlivspolitik

14. HVEM KAN DU KONTAKTE HOS DKHEGN ANGÅENDE BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER ?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at modtage mere information om behandling eller beskyttelse af dine personlige data, kan du kontakte dataansvarlig - Christian Svendsen fra DKhegn A/S ( e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )


PRIVATLIVSPOLITIK / 20.05.2018

DK Hegn

Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn ...- læs mere -

Åbningstider

Mandag - Fredag: 07.00 - 16.00

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Information

Udstilling

Vores udstilling har åbent alle ugens dage
og kan findes foran bygningen til venstre på
Salbjergvej 39, 4622 Havdrup 

Her finder du os

dkhegn map

 

dkhegn map

 

You are here:
Forside Privatlivspolitik